Før du kontakter oss, les ofte stilte spørsmål og svar nedenfor.

Alle får 1 gratis prøvetime hos oss. For å booke prøvetime melder du navn og tidspunkt for prøvetime per mail eller Facebook til det senteret du skal trene på. Om du ikke drar sammen med noen som har medlemskap må du komme i bemanningstiden, da er døra åpen. Bemanningstidene finner du under «våre sentre» i menyen ovenfor.

  • Bruk tørre og rene innesko.
  • Oppbevar dine eiendeler i et skap under trening
  • Les gjennom skapreglene før skap benyttes.
  • Rydd på plass vekter og annet utstyr etter bruk.
  • Hold et normalt støynivå, både verbalt og ved bruk av utstyr.
  • Det er ikke tillatt med kalk eller lignende stoffer, men vi har løftereimer og annet utstyr på senterne, som fungerer like bra!
  • Det er ikke tillat å ta med folk på trening, uten at dette er godkjent via facebook eller mail. Vi har kamera på inngangsdøra, og loggført dør. Brudd på dette medfører en bot på 1.900,- for den som sniker, og den som har sluppet personen inn.
For å si opp medlemskapet må det sendes e-post direkte til kundeservice@polargym.no. Da vil du i løpet av 1-2 dager motta en bekreftelse fra oss. Om du ikke mottar noe bekreftelse, må du sende en e-post med oppfølging da det kan ha skjedd en feil ved sendingen din. 
 
 Vi minner om 2 måneder oppsigelsestid utover inneværende fakturaperiode. I praksis vil det si at siste faktura går den 20. måneden etter at du har avsluttet medlemskapet.
 

For å bli medlem på PolarGym melder du deg inn gjennom «Bli medlem» øverst i menyen. Ønsker du hjelp til innmelding kan du ta med bank-ID ned på senteret i bemanningstiden, så hjelper vi deg med dette.

Du får umiddelbart tilgang til senteret etter innmeldingen, via instruks til registrering av app som umiddelbart fungerer på inngangsdøren. 

Vi har medlemskap fra 299,- per måned. Vi har ingen innmeldingsavgift. Vi minner om 15 års aldersgrense og at det er to måneder oppsigelsestid på medlemskap full flex medlemskap til 399,-

299,- gjelder bindingstid 1 år.

Om du ikke finner svar på siden her kan du kontakte oss enten på epost på kundeservice@polargym.no eller på facebook-pagen vår, PolarGym.

Hjertelig velkommen til oss i PolarGym!

Kom innom oss i våre bemanningstider for en hyggelig omvisning på sentret eller en gratis prøvetime! Våre bemanningstider er:

Mandag: 17:00-19:00

Onsdag: 14:00-16:00

Torsdag: 15:00-17:00